» » Netherlands

Netherlands

ATOS Radio

ATOS Radio

ATOS RTV is de zender voor Zwijndrecht, Heerjansdam en Hendrik-Ido-Ambacht en zendt via haar publieke kanalen een verscheidenheid aan programma's uit.
BaarnFM

BaarnFM

RTV Baarn is de lokale omroep voor radio tv en internet van Baarn en omstreken. Een stichting die voledig draait op vrijwilligers. Kijken en luisteren via kabel en glasvezel: - RTV Baarn is te horen en te zien op de volgende kanaalnummers voor KPN, XS4ALL en Telfort met de witte afstandsbediening: TV - kanaal 626 en Radio - kanaal 893. - De kanalen waarop RTV Baarn via de kabel van Ziggo te zien en te horen zijn: Ziggo analoog pakket: kanaal 45 (663.25 MHz) en Ziggo digitaal pakket: kanaal 42 De programma’s van BaarnFM zijn uiteraard ook te beluisteren via de ether FM 105.5 MHz en Ziggo kabel analoog 92.3 MHz en Ziggo digitaal pakket kanaal 917.
BNR Nieuwsradio

BNR Nieuwsradio

BNR Nieuwsradio ist ein privater niederländischer Radiosender, der hauptsächlich Nachrichten bringt. Aus seinen Studios in Amsterdam und Den Haag sendet BNR Nieuwsradio Montag bis Freitag von 6:00 Uhr bis 20:00 ein Nonstop-Nachrichtenprogramm, unterbrochen von halbstündlichen Kurznachrichten aus dem In- und Ausland mit anschließenden Verkehrshinweisen. Abends und am Wochenende wird das Nachrichtenprogramm ergänzt von verschiedenen Diskussions- und Talksendungen. BNR Nieuwsradio wird produziert von einer Redaktion unter Leitung von Interim-Chefredakteur Mark Fuller (seit 1. Januar 2007). Neben seinen Redakteuren verfügt der Sender auch über ein weltweites Netz von Korrespondenten.
Gelre FM

Gelre FM

Voor de Achterhoek! Het leukste radiostation van de Achterhoek! Het leukste radiostation van de Achterhoek! Met de beste hits aller tijden en het nieuws uit de Achterhoek. Te ontvangen via FM, DAB+, kabel en online.
Harderwijk FM

Harderwijk FM

Harderwijk FM is een lokale omroep in de Nederlandse gemeente Harderwijk. Harderwijk heeft in het verleden een lokale omroep gehad, genaamd Lokale Omroep Harderwijk (HALO). Deze is officieel in 1981 opgericht en de eerste eigen uitzending heeft in 1986 plaats gevonden. Door onduidelijke redenen kwam er een eind aan het bestaan van deze zender. Een aantal medewerkers van die omroep heeft toen geprobeerd een doorstart te realiseren. Dit is uiteindelijk in 2003 gelukt, waarna Harderwijk FM een feit was.
Kermis FM

Kermis FM

Kermis FM hoor je in Tilburg en omgeving via 105.9 FM en of scan even opnieuw op je digitale ontvanger (DAB+), want daar staan we ook tussen! In heel Brabant kun je ons op DAB+ ontvangen via het netwerk van MTVNL. Ook dit jaar zullen bekende namen en nieuwe talenten samenkomen in de programmering. Zo reizen dit jaar onder andere Lars Boele (100%NL), Frank van ’t Hof (NPO Radio 2), Amber Brantsen (NOS) en Herman Hofman (3FM) af naar Tilburg om een programma te maken.
MFM

MFM

De publieke omroepen van Oss-Bernheze, ’s-Hertogenbosch en Uden werken nauw met elkaar samen. Dat doen ze onder de merknamen Dtv en MFM Brabant. Alle drie de omroepen zijn losstaande organisaties met een eigen Raad van Toezicht en een eigen Programmaraad. Alle drie de omroepen zenden op televisie uit via een eigen tv-kanaal. De omroepen van Oss-Bernheze en Uden verzorgen gezamenlijk de radiozender MFM Brabant.
NPO FunX Utrecht

NPO FunX Utrecht

FunX is een Nederlands publiek radiostation dat uitzendt sinds 3 augustus 2002. Het station draait vooral urbanmuziek. De zender richt zich op alle jongeren tussen 15 en 35 jaar en is in het bijzonder opgezet om jongeren uit de randstad te bereiken. Muziekstijlen die op FunX te horen zijn naast de mainstream popmuziek ook r&b, hiphop, latin, reggae en dancehall, oriental, Turkpop, farsipop, banghra, rai, Frans-Afrikaanse hiphop, Mandopop en andere crossoverstijlen. De zender bestaat uit vier stadsedities (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag) en sinds 6 september 2005 een landelijke editie. De lokale uitzendingen bestaan uit een gezamenlijk raamprogramma, waarbij enkele uren gesplitst zijn in verschillende (lokale) edities. Deze stadsedities worden via de FM omroepband uitgezonden in de buurt van de genoemde steden. De landelijke editie wordt alleen uitgezonden via DVB-T, DAB+, kabel, satelliet en internet en niet via FM.
NPO Soul & Jazz

NPO Soul & Jazz

NPO Soul & Jazz is de zender voor soul en jazz. Met ook funk, blues en world en veel live muziek. Te ontvangen op kabel, mobiel en internet.
Omroep Berg en Dal

Omroep Berg en Dal

De lokale radio- en televisiezender voor de hele gemeente Berg en Dal. Omroep Berg en Dal is de publieke lokale zender voor de hele gemeente Berg en Dal.
Omroep Drimmelen

Omroep Drimmelen

Uw complete radiozender welke 24 uur te beluisteren is in de gemeente Drimmelen. Overdag wordt er voornamelijk goed luisterbare muziek uitgezonden. 's Avonds zijn er veel live programma's voor verschillende doelgroepen zodat er voor ieder wat wils is te beluisteren. Dit varieert van een top 20 tot themaprogramma's waarin items zoals bijvoorbeeld films, sexualiteit of geloof aan bod komen. De zondag is voornamelijk gevuld met informatieve programma's waarbij verenigingen en organisaties hun activiteiten (gratis) kunnen belichten.
Radio 10

Radio 10

Luisteren naar Radio 10 doe je via Radio 10.nl, de gratis Radio 10-app of op deze frequenties. Op Radio 10 hoor je de grootste hits aller tijden. Start je dag met Gerard Ekdom, lach jezelf de file door met Rob van Someren en geniet de hele dag door van vertrouwde stemmen als Jeroen Nieuwenhuize, Edwin Diergaarde en Lex Gaarthuis. Wanneer je ook inschakelt, één ding is zeker: je zingt ze allemaal mee! Natuurlijk luister je op Radio 10 ook naar je favoriete hitlijsten als de Top 4000 en de 80’s Top 810, die jij samenstelt door te stemmen. En kun je wel wat zakcentjes gebruiken? Dan speel je mee met De Lach van 10! Wie weet raad jij de Lach en win je de jackpot.
Radio 80

Radio 80

Radio 80 te ontvangen in Bergen, Egmond en Schoorl via de kabel op 96.5 FM op de kabel. in de regio zijn de uitzendingen te beluisteren via de ether op 105.9 FM. Radio 80 brengt radioprogramma’s met lokaal nieuws, muziek en gezelligheid. De sportevenementen, zoals de halve marathon van Egmond, Rondje Bergen en de Groet uit Schoorl Run worden live op de radio verslagen.
Radio Veronica

Radio Veronica

Bij Radio Veronica hoor je alleen échte muziek, met dj’s als Giel Beelen, Tim Klijn, Dennis Ruyer en Wilfred Genee met Veronica Inside. Radio Veronica is hét radiostation met de beste hitlijsten van Nederland, zoals de Top 1000 Allertijden, de Album Top 500 Allertijden en de Legends Top 50. Hier vind je de leukste fragmenten, de beste muziekvideo's en exclusieve live optredens!
Rick FM

Rick FM

Radio Rick FM is de lokale publieke omroep-organisatie voor Uithoorn / De Kwakel en zendt 24 uur per dag uit in Groot Amstelland en in Noord-Holland. De organisatie werkt met ruim 60 vrijwillige medewerkers en dit radio-station is op 14 januari 1987 statutair opgericht. Onze radiostudio is gevestigd in Dorpshuis 'De Quakel' aan de Kerklaan 16 in De Kwakel. Postadres: Postbus 135 - 1420 AC Uithoorn
RTV Albrandswaard

RTV Albrandswaard

RTV Albrandswaard is het lokale media station voor en van Rhoon en Poortugaal. RTV Albrandswaard is de lokale omroep van Rhoon, Poortugaal en Portland die volledig wordt gerund door medewerkers die op vrijwillige basis betrokken zijn bij het station. Behalve radio zijn wij ook zeer actief via de website, Facebook, Twitter en de kabelkrant en zijn er regelmatig video items te zien op de diverse kanalen.
RTV Arnhem

RTV Arnhem

RTV Arnhem is een lokale omroep in Nederland met als uitzendgebied Arnhem. Radio Arnhem zendt via een vaste programmering rond de klok radioprogramma's uit. De programmering is verdeeld in blokken van een uur. Op werkdagen om 12.00 uur wordt het nieuwsprogramma Arnhem Actueel uitgezonden. Om 16.00 uur wordt het programma herhaald. Arnhem Actueel wordt gepresenteerd door Ster van Kooten (maandag), Paul Wouters (dinsdag), René Gademann (woensdag en vrijdag) en Tineke van Middelkoop (donderdag). Buiten de wisselende programma's wordt het programma Muziekboulevard uitgezonden.
RTV Parkstad

RTV Parkstad

RTV Parkstad is het radio- en TV-station voor Parkstad Limburg . Wij zenden 24 uur per dag en 7 dagen per week programma’s uit op radio en televisie om je een vrolijke dag te bezorgen. Op deze website vind je informatie over onze DJ’s en programmamakers, de radio- en TV- programmering, info over adverteren bij RTVP en je kunt er programma’s terugkijken.
    1 2