Albania

Albania FM

Albania FM

Radio Albania FM is a newer portal into the world of internet media that broadcasts the latest news, articles and opinions at the famous place of Elbasan, Albania. As broadcasting achievement of in different fields of life issues and with the frequency of 94.0 Radio Albania is providing the every inch of information.
Alfa e Omega Radio

Alfa e Omega Radio

Alfa & Omega Radio is a media that conveys theliving hope to her listeners. The radio started broadcasting in July 1999 inTirana, Albania. The objective of the radio is to spread the Word ofGod through many programs and chosen songs, to help the listeners understandthat they need Jesus as their personal Savior. At the same time, the radio aimsto increase and reinforce the faith of all believers in their walk with theLord. We invite you to listen it every day to find encouragement, peace, loveand joy through our programs.
Alsion Radio

Alsion Radio

Radio e shpirtit tuaj ne qytetin e Elbasanit ne frekuencen 106.3 Fm. Radio qe fale teknologjise bashkekohore ju ofron cilesine e zerit me mbulim te plote ne gjithe prefekturen e Elbasanit.
Club FM

Club FM

Radio Kombëtare Club FM ka filluar transmetimet në shkurt të vitit 1998 duke qënë një nga radiot e para private në Shqipëri. Që në fillim krijoji një ndjekje besnike nga audienca që kërkonte një përzgjdhje më të mirë të hiteve muzikore. Me qendër në Tiranë, në Rogner Hotel Tirana, Radio Club FM u bë në vite shtëpia radiofonike e shumë prej zërave më të shquar të radios shqiptare. Nga Shkurti i vitit 2018, Club FM fitoi garën për të qënë RADIO KOMBETARE. Me frekuenca në të gjithëShqipërinë Club FM vijon edhe sot traditën. Marrëdhënia jonë me publikun ndërtohet mbi pasionin për t’i ofruar dëgjuesit muzikën më të mirë dhe programacionin më argëtues. Ne ndërtojmë sot programe gjithmonë e më ndërvepruese me publikun, dhe marrim qindra mesazhe çdo ditë nga dëgjuesit tanë besnikë. Radio Club FM është në një proces të vazhdueshëm rritjeje dhe ndryshimi.
IN Radio

IN Radio

adio IN Radio 105.7 FM is a broadcast radio station from Albania Tirana providing World. Playlist radio IN Radio.
Radio 4 Plus

Radio 4 Plus

Radio 4 Plus is broadcasting live 24 hours straight from Lushnje, Albania. Radio 4 Plus is enriched with culture based radio programs as well as musical programs that are full of energy. Debate based programs and they also emits a lots of cultural programs which are regular part of their daily programmings.
Radio DJ 98.2 - Tirana

Radio DJ 98.2 - Tirana

Radio Dee-Jay is a rhythmic station based in Tirana, Albania broadcasting mainly dance music. Radio Oxygen, a former non-profit radio station, preceded on the original frequency at 96.1 MHz known for its alternative music format.
Radio Dukagjini

Radio Dukagjini

Radio Dukagjini is a segment of the Dukagjini corporate which had began regular transmission from 16.09.1999 as a Local Radio Transmitter and was licensed as the National Radio from December 2000. Dukagjini Radio is a private commercial radio with 24 hours program per day in Albanian language. Program is produced and transmitted from both studios, of which one is in Peja and the other one in Prishtina. The program is produces by 22 employees supported by 4 reporters from Brussels, Tirana Skopje and Ulqin.
Radio Kontakt

Radio Kontakt

Radio Kontakt is the first commercial Albanian radio station. Radio Kontakt is a one of the most famous online radio station on Albania. Kontakt Radio live broadcasting from Albania. Kontakt Radio broadcast 24hours various kind of latest Albania Hip-hop music.
Radio Maria Albania

Radio Maria Albania

Radio Maria lindi më 19.07.2003 në Shkodër. Kishte vetëm frekuencën 102.2 MHz. Brenda vitit 2003 fitoi frekuencat për Tiranën, Durrësin 91.4 MHz dhe për Lezhën 89.6 MHz. Një vit më vonë fitoi frekuencën 90.0 MHz për pjesën veri-lindore të Shqipërisë dhe një pjesë të Kosovës.
Radio Myzeqeja

Radio Myzeqeja

Radio Myzeqeja is an international online radio station playing folk music format for a global audience. Radio Myzeqeja are an independent station for the online generation, connecting those who already have a strong connection with Albania.
Radio Saranda

Radio Saranda

Radio SARANDA 96.1FM is a subject of “Media Saranda” shpk, with center in Saranda and with activities throughout south western Albania.Radio Saranda is the prime electronic media in Saranda. If you want entertainment on the go, news on the go, in depth programs dealing with important social themes, Radio Saranda has it all! Through our website we aim to serve a local and global audience. We provide news in real time. The public can freely participate by submitting the news whenever it happens! Through our advertising partners we can provide many services in the Saranda region and via the internet! If you want to travel to Albania, invest in Albania, trade with Albania, advertise in Albania, learn about Albania, contact us. With the help of our generous partners, Radio Saranda has done a tremendous volume of work in many areas of social importance, including environmental protection, minority rights, Albanian culture, European integration, fighting poverty, and many others.
Radio Tirana 1

Radio Tirana 1

Radio Tirana (99.5 FM) is a broadcast public radio station in Tirana, Albania providing talk format. RTSH - Radio Tirana 1 is a broadcast radio station in Tirana, Albania, providing Public Broadcasting News, Cultural, Educational and Entertainment shows. Comprised of Radio Triana and Televizioni Shqiptar, RTSH (Radio Televizioni Shqiptar) is the only public broadcasting organization in Albania.
Radio Tirana Klasik

Radio Tirana Klasik

he harmonious presentation of various kinds of top notch classic music makes Radio Tirana Klasik the radio to fall in love with. There are lots to talk about the style, musical approach and other elements related to oldies hits music and Radio Tirana Klasik just brings those great songs to their listeners in a very engaging manner.
RadioEmanuel Albania

RadioEmanuel Albania

Mbaje shpirtin tënd zgjuar! Pozitivitiet për gjithë ditën tuaj! Për 45 vjet besimi dhe Krishtërimi ishte i ndaluar në jetën e shqipëtarëve. Ishte viti 1990, Shqipëria sapo kishte hyrë në demorkaci, por shqipëtarët ndiheshin të dëshpëruar dhe të pashpresë. Po në këtë vit, Shkëlqim Baraku për herë të parë mori një Bibël në shqip. Asnjëherë më parë nuk e kishte lexuar Fjalën, por në mënyrë të çuditshme ai u prek dhe u transformua përmes saj. Ndërkohë që lexonte Fjalën e Gjallë të Perëndisë, ai kuptoi se jeta shkonte përtej vdekjes dhe vdekja nuk kishte pushtet mbi ata që besimin e tyre e kishin vendosur tek Jezus Krishti, Biri i Perëndisë. Në vitin 1992 Shkëlqim Baraku mori thirrjen për të mbjellë Kishën Misioni Emanuel. Ai bashkë me familjen e tij iu përkushtua Perëndisë dhe përhapjes së Ungjillit në zonën e Korçës. Ndërkohë që shërbesa e tij rritej, edhe vizioni zgjerohej më tej.